کارگاه آموزشی: آشنایی با سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک (ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی)

به اطلاع کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌رساند؛ کارگاه آموزشی "آشنایی با سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک" جهت آشنایی با خدمات پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) به صورت رایگان و مجازی برگزار می‌شود.
با توجه به آنکه در فرآیند تصویب پروپزال پایان نامه کارشناسی ارشد/رساله دکتری تا فارغ التحصیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی، استفاده از این سامانه ها کمک شایانی را به دانشجویان می‌کند و همچنین ثبت برخی اطلاعات توسط دانشجویان در این سامانه‌ها الزامی است، شرکت در این کارگاه آموزشی به طور اکید به دانشجویان تحصیلات تکمیلی توصیه می‌شود.

محتوا:
* آشنایی با فرایند دریافت پیشینه پژوهش؛
* عضویت در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده؛
* فرایند ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده؛
* آشنایی با پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج)؛
* فرایند نام‌نویسی و کاربرد سامانه همانندجو؛
* آشنایی با برخی دیگر از سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک.

زمان: سه‌شنبه 7 شهریور ماه 1402 از ساعت ۱۰ تا ۱۲

لینک ثبت نام رایگان: